"Различните измерения на любовта"

е темата на новия литературен сборник, който нашият филиал на ССП реши да издаде до края на 2021 година, за да може да бъде представен на 14 февруари през следващата 2022 год.

Право на участие имат всички членове на Русенския филиал на ССП в България. Те следва да изпратят свои текстове поезия или проза по темата в размер на 4 печатни страници формат А5 (колкото на нормална книга), както и своя снимка (на участвалите в предишни издания снимките ги имаме, освен ако не искат да сложат нови) на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в срок до 1 октомври 2021 г. За тези, които не могат да изпратят творбите си по електронната поща, а искат да ги дадат написани на листи, моля да се свържат с мен, Надежда Радева, или с Йордан Василев да се разберем как да ни ги предадат.

Междувременно можем да търсим благожелатели, които да ни помогнат финансово в това начинание. Такси за участие не събираме, участието е безплатно и всеки ще получи по 1 брой от книгата.

Ако някой от авторите рисува, може да ни изпрати подходящи свои картини или фрагменти, които евентуално да включим като илюстрации към изданието.

Информация: Свободен писател, Русе, 21 май 2021 г.