Здравейте!

 

Каня Ви на представянето на новата ми стихосбирка "Отворена врата към рая" на 17 април 206 г. (неделя) от 17:00 часа в литературен клуб "Перото" в НДК.

Очаквам Ви!

Таня Иванова

 

 

Таня Иванова е родена в София през 1972 г. Живее в Барселона (Испания) от 1995г, където работи като преводач от български, руски и английски на испански и каталунски език. През всичките тези години остава неразривно свързана с България, като организира пътувания с културно-опознавателна цел. Председател е на асоциация „Къща Тракия, България в Каталуния“ — организация от културен характер, чиито интереси са свързани не само с интеркултурния обмен между държавите и разпространението на българските обичаи и традиции, но и на древната тракийска култура, чиито наследници сме. В момента Таня завършва висшето си образование в Нов български университет, специалност „Древна балканистика — Тракология“. Собственик е на къща за селски туризъм в Родопите. Любознателна и неуморна пътешественичка, любителка е на фотографията и на литературата. Написва първото си стихотворение, когато е едва на осем години. Публикува в български и испански вестници и списания. Отскоро е член на Съюза на свободните писатели и на Съюза на българските журналисти.

През 2011г.излиза от печат романът ѝ „Срещи с Лудия“, написан на испански и преведен от самата нея на български език. През 2012г. издава сборника „Споделена самота“, също в превод от испански език, а през 2013г. първата си стихосбирка„Трансформация“, която включва произведения написани между 1997 — 2009г. През 2013 година излиза и вторият и роман "Изневерявай".

Уеб-страници на авторката:

http://encuentrosconelloco.blogspot.com

http://thracehouse.eu/

http://tanyaivanova.blogspot.com

http://www.bulgariamisteriosa.es

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.